• 020 - 623 73 00

 • Mat Zilver 30 x 45 cm XL

  Meer afbeeldingen

  Mat Zilver 30 x 45 cm XL

  Switch-It XL is een kwalitatief hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van 2 mm dik geslepen helder glas. Het inlegvel kan tevens dienst doen als passe-partout. Het 3 cm brede vooraanzicht van de lijst is geborsteld, evenals de zijkant. Dit formaat is voorzien van zilverkleurige draaiveren die tevens voor de ophanging gebruikt kunnen worden.

  Het formaat 30 x 45 cm wordt geleverd met 2 hangers.

  € 13,39  excl.BTW €  16,20  incl.BTW
  Aantal   

  Het wisselen van een foto, poster of ander kunstwerk in een wissellijst gaat heel eenvoudig. In een aantal stappen laten wij u zien hoe u te werk kunt gaan.

   

  Het wisselen van een wissellijst Als eerste drukt u de veer weg Haal de backloader uit de lijst Het wisselen van een wissellijst
  1. Leg de lijst met de achterkant naar boven op een zachte ondergrond. 2. Draai de veren opzij, door ze in te drukken en opzij te schuiven. 3. Neem de achterkant en het passe-partout uit de lijst. 4. Snij met een scherp mesje het voorgestanste passe-partout uit.
  Snij de passe-partout volledig weg met een stanleymes Plaats de foto achter de pass-partout Plaats de backloader terug in de lijst Het eind resultaat
    5. Draai het passe-partout om en zet uw foto met en plakbandje vast aan de achterzijde. 6. Plaats het passe-partout en de achterkant terug in de lijst en draai de veren weer op hun plaats door ze in te drukken en te verschuiven. 7. Uw inlijsting is klaar!