• 020 - 623 73 00

 • Over ons

  Wissellijsten-amsterdam.nl is een onderdeel van Jollijst uit Amsterdam. Via dit verkoopkanaal willen wij u graag de mogelijkheid geven om op een eenvoudige en goedkope manier wissellijsten en fotolijsten te kopen.

  Lijstenmakerij Jollijst is opgericht in 1972, met de door ons zelf ontwikkelde collectie aluminium wissellijsten maakten we een succesvolle start als lijstenmaker binnen en buiten Nederland.

  Al snel werd de productie uitgebreid met houten lijsten en groeide we uit tot een veelzijdige ambachtelijke lijstenmakerij met veel klanten onder bedrijven, particulieren en kunstenaars.

  Door de jaren heen heeft Jollijst de naam gekregen van een laagdrempelig atelier in lijsten, waar kwaliteit en zorg voor het in te lijsten kunst centraal staan. Maar waar ook gedacht word in het leveren van scherpe prijzen. 

  Hierdoor heeft lijstenmakerij Jollijst onder leiding van eigenaar Harmen Jol, diverse grote projecten mogen inlijsten. Voor diverse internationale musea en diverse wereldwijd verspreide bedrijven, maar ook voor de particulier is Lijstenmakerij Jollijst het adres in Amsterdam voor al u in te lijsten werk.
  .

  De prijzen op onze website zijn exclusief 21% btw.